L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 12 de juny del 2015

Assemblea Anual de Caritas avui divendres a les 20, 30 hores

Càritas Interparroquial de Tavernes celebrarà l’Assemblea Anual avui divendres, dia 12 de juny a les 20, 30 hores als locals de la parròquia de Sant Pere. 

Caritas Interparroquial un any més comparteix amb tots nosaltres els seus projectes, il·lusions, quefers i necessitats, i vol escoltar les opinions dels vallers i sentir el nostre recolzament “un fet que ens ompli d’esperança i ens espenta a continuar endavant la nostra tasca. Fer camí en els que més ens necessiten i construir relacions de germanor que ens conduesquen a ser i actuar com una única família que vetlla pels germans més vulnerables és la nostra tasca, tasca que no podríem realitzar sense el vostre recolzament” 

ORDRE DEL DIA – X ASSEMBLEA CÀRITAS INTERPARROQUIAL

1. Pregaria i benvinguda.
2. Aprovació, si escau, de l’acta anterior.
3. Memòria projectes Càritas Interparroquial.
· V aniversari economat
· Reforç escolar – Escola de pares
4. Informe tresoreria
5. Power : “ una sola família.... aliments per a tots”
6. Paraules de Nacho Grande ( director Càritas Diocesana)
7. Precs i preguntes