L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 de juny del 2015

La Banda Infantil de Tavernes actua en el festival de Bandes Infantils de la Safor-Valldigna a la Casa de la Marquesa de GandiaLa Banda Infantil de la SIUM de Tavernes actua el dissabte, 27 de juny, a partir de les 19,30 hores, en el Festival de Bandes Infantils de la Safor-Valldigna que se celebrarà a la Casa de la Marquesa de Gandia junt a les bandes de la Societat Musical Santa Bàrbara de Piles i la de Sant Francesc de Borja de Gandia com a amfitriona.

Els músics que hi participen en l'esdeveniment són el planter de les tres societats, estudien el nivell elemental i tenen edats compreses entre els 8 i 12 anys d'edat.

Cal també indicar que el dissabte, 4 de juliol, tindrà lloc la Trobada de Bandes Infantil de Tavernes "Bandetes 2015" en la qual participen les bandes infantils Sant Francesc de Borja de Gandia, la Societat Musical d'Agullent i la de Tavernes. La trobada durarà tota la jornada, estant previst començar a les 11 hores i acabar sobre les 22 hores, quan finalitzaran les audicions.