L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimecres, 10 de juny del 2015

L’Escola de Música i Centre Professional de la SIUM de Tavernes clausuren el curso amb audicions.Els alumnes de tots els nivells i especialitats de l’Escola de Música i Centre Professional “Mestre Arnau” de la SIUM de Tavernes de la Valldigna protagonitzen, al llarg de la setmana audicions musicals com a cloenda del curs acadèmic 2014-15.

Avui dimecres, 10 de juny, a les 19:30 hores i a l’auditori de la SIUM està anunciat un concert de la Banda i Orquestra Infantils i els alumnes de Conjunt Coral. Les tres formacions musicals intervendran individualment dirigides pels seus professors, Juan Francisco Torres, Júlia  Romero i Josep Crespo, respectivament.

Cal inidcar que els primers en acomiadar el curs van ser els músics adults de la Ventolin’s Band que, sota la direcció del professor Evarist Sansaloni, van oferir un concert a l’auditori de la SIUM el passat divendres, 5 de juny. 


El passat dilluns els alumnes de clarinet, amb els seus professors José Luís Palomares, Sergio Bueso i Juan Vicente Llinares, i els de percussió acompanyats dels professors José San Roque i José Manuel Prats van dur a terme les seues audicions al Musical i Auditori, respectivament.
-