L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dimarts, 30 de juny del 2015

Lliurament de diplomes a ACUDE


Avui ha tingut lloc a la Llar del Jubilat del Centre Social Rojas Almel·la el lliurament de diplomes d'ACUDE en ser l'última jornada del present curs d'activitats.

ACUDE és una entitat sense ànim de lucre, que ha efectuat uns tallers dos dies a la setmana a la Llar del Jubilat, on qualsevol persona interessada ha pogut acudir-hi directament en l’horari dels tallers per a informar-se’n i participar.


En aquest tallers, els cuidadors voluntaris es dediquen a l'atenció integral de les persones dependents per tal de millorar-los la salut i la mobilitat. També es treballa la psicomotricitat i s'atén la recuperació de les funcions cognitives de memòria, atenció i llenguatge, entre altres, en les sessions dedicades a l’estimulació. Es realitzen treballs amb les famílies o cuidadores per tal que les activitats realitzades continuen en el domicili.


Cal agrair  a totes les persones implicades el treball, esforç i interés que han  posat al llarg de l'any, i esperar que el pròxim curs, i amb l'experiència adquirida, ACUDE continue amb nous i renovats impulsos. Gràcies per tot el que feu.