L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 23 de juny del 2015

Campionat futbet 3x3


Organitzat per la regidoria d'Esports dins de les activitats estiuenques es va celebrar dissabte el primer campionat de Futbet 3 x 3 en la categoria d'alevins i benjamins . 

El campionat ha tingut una bona participació: un total de dinou equips participants, entre ells un de xiques, amb més de vuitanta xiquets/es els que hi van acudir a l'activitat esportiva. Els tres primers de cada categoria van tenir les seues medalles i diversos obsequis de les cases col·laboradores com a Frutas Bollo.
Els resultats del campionat del 3 x3 de futbet han estat en Alevins: 1º Els Juan Pedu 2º El Barça i 3º Els king´s i en categoria Benjamí 1º Dimonis Rogets 2º IDM Dimonis i 3º Els Lleons. 

Un campionat que ha comptat amb bona participació i organització i que obri la porta a les activitats esportives del mes de juliol, quan s'iniciaren les activitats esportives de tota classe i per a totes les edats en la platja.

Per a qualsevol informació, aconsellem acudir a l'Oficina de Turisme, en l'entrada de la platja.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Activitat ben organitzada i divertida per als xiquets. Va ser una matinal en el que els xiquets i xiquetes ho passaran molt be. I al final la fruita per a tos els participants i familiars mes les medalles sen van anar tots contents. Una vegada mes donar les felicitacions a l'organització i la Regidoria d'esports.