L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 d’octubre del 2013

L’Ajuntament de Tavernes informarà a empresaris i comerciants sobre el Pla d’Ocupació Conjunt on participa la nostra ciutat.




L’Ajuntament organitza per al dijous, dia 17, una assemblea informativa dirigida a empreses i comerços de la ciutat per a explicar els procediments administratius que cal seguir a l’hora d’adherir-se al Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes (POCAP).

L’acte s’anuncia a la sala de conferències ubicada al soterrani a les 19:30 hores i com a activitat prèvia, l’Ajuntament s’ha dirigit a 456 empresaris i comerciants per a confirmar-los de l’adhesió al POCAP, cosa que s’ha pogut fer gràcies al treball d’actualització de la base da dades, aboseleta, que ha dut a cap la Regidoria de Foment.


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer i els tècnics de la Regidoria explicaran als assistents els detalls del Pla i tractaran d’aclarir els possibles dubtes dels empresaris i comerciants. L’objectiu és facilitar al màxim l’èxit d’implantació d’un projecte que permetrà contractar fins a 80 veïns desocupats de la localitat.

Jordi Joan ha manifestat que “l’interés prioritari d’este Ajuntament és que els 90.000 euros del Pla d’Ocupació Conjunt, dels quals 30.000 euros els posa Tavernes, es queden en la ciutat i generen ocupació. Per això ens dirigim directament als beneficiaris de les ajudes, empresaris i comerciants per a fer possible que el nombre de contractacions dels veïns siga els màxim possible. Pensem que si tot este procés arriba a bon port serà un benefici mutu entre el teixit industrial i comerciant i els treballadors amb dificultats”

Tavernes aporta 30.000 euros al POCAP i la Generalitat i la Diputació altres 30.000 cadascun. Les contractacions que es facen seran subvencionades fins aun màxim de 1.125 euros per treballadoor, per un període mínim de 3 mesos, amb una jornada mínima de 25 hores setmanals i són subvencions finals a empreses o entitats amb personalitat jurídica pròpia. 

Els treballadors hauran d’estar desocupats i inscrits de forma ininterrompuda com a demandants de treball des de l’1 de març de 2013. La concessió de les subvencions s’efectuarà en règim de concurrència competitiva. Es donarà preferència a la major durada del contracte proposat, contractar majors de 45 o menors de 30 anys, major percentatge de desocupats de llarga durada, major nombre de desocupats que es contracten i data d’entrada de la sol·licitud en l’Ajuntament.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a ser una xerrada per als comerços i empreses, no han pensat massa en elles, ja que fins les 20 o 20:30h. estem treballant. Massa prompte ho han posat.

Anònim ha dit...

Crec que es una hora normal i bona, que beneficia i ve be a la immensa majoria perquè encertar la hora de tots es impossible.

A les 8'30 es molt tard i si hagueren posat eixa hora, alguns haurien dit que era massa tard i hora de sopar, i perquè no ho havien posat abans quan acaben molts a les 6 o 6'30 de les fabriques.

Anònim ha dit...

Jo crec que és massa prompte.
A les 20h és millor. Molts "negocis" no tanquen fins eixa hora i hi ha que intentar que puga anar la majoria.
Les fabriques acaben a 18h, els bancs a les 15h, els funcionaris a les 15h, Mercadona a les 21:30h però hi ha que buscar que puga anar tot el que estiga interesat i a les 19:30h hi ha gent que no pot anar.

Bello, bello. ha dit...

Vull felcitar al regidor de com esta treballant en un àrea morta fins que l'agafa ell. En especial la relació amb l'equip de personal al seua servei i l'equip extern que s'ha creat. I segons em consta, açò sols és començar. Enhorabona i eestarem allí a l'hora que siga.

Anònim ha dit...

Casualitat o no de l'acte ni una paraula en el Llevant i dos renglons a Les Provincies. I s'ha enviat nota de premsa, em consta, que es la mateix que esta en la web municipal.
Si fora Torró i el PP de Gandia, els que igual manen i paguen, segur no seria igual el tractament de l'acte.
Està clar que hi ha un veto a tot el que siga Compromís a nivell general en els dos diaris. En noticies generals apareixen quan no poden fugir de dir-ho i en els poble iguals, nomes es magnifiquen les noticies negatives de Compromís i Bloc.
Un detall ho corrobora i es que l'alcalde de la tercera ciutat de la comarca, que es Tavernes, des de la moció de censura no haja aparegut per a res i en cap foto, nomes en eixes generals on apareix enmig de 20 persones en festes del poble, o una cosa esportiva.
Aposta clara i forta pel bipartidisme, perque res no canvia des dels mitjans que no oblidem, es dominen a Madrid.

Karl Marx ha dit...

En tot açò, res no ha canviat ni canviarà.
Fer com fan no és pecat.
Vosaltres utilitzeu el mateix sistema periodistic a nivell local, però només amb el 25% dels vots, pues el gabinet no és del PSOE ni d'EU.
Ara quan caiga Fabra sé que sereu prou valents per deixar a Levante-EMV i LP a ser independents políticament. Algú ho dubta?

Anònim ha dit...

No hi ha pitjor cego que qui no vol vore. El gabinet de premsa de l'Ajuntament ha estat i està al servici de tots els regidors, inclosos el PP, sempre que siga per a coses institucionals.
Nomes cal vore les notes de premsa fetes on els protagonistes són regidors del PSOE i fins i tot la transfuga abans, quan era EU. Més del 60% de les notes de premsa son d'eixos partits.
Hi ha una cosa que es diu relació de notes de premsa enviades i percentatges. Compta-les en la web i després calcula percentatges, i calla després.

Anònim ha dit...

Este pla d'ocupacio no serveix per a tots, ni per a tots els treballadors ni per a totes les empreses.
Per primera, la contractació ha de ser ja, fins novembre, amb lo qual s'exclou a les empreses d'hosteleria i serveis quina estacionalitat els fa treballar mes amb el bon oratge.
Per segona, exclou a massa treballadors quan demana estar ININTERROMPUDAMENT inscrits a l'atur des de l'1 de març, si de fa quasi huiti mesos fins ara han fet tan sols un dia de jornal, a l'empresari ja no l'interessa per a esta ajuda.
Ja se que les condicions les marquen altres des de València, per això veig preferible que l'Ajuntament es gastara els seus 30.000 € amb altres condicions i no excloure cap empresa ni treballador.