L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 9 d’octubre del 2013

ACTES DEL 9 D'OCTUBRE: Concert al pavelló multiusos del Vergeret.




Ahir per la nit, al pavelló d’usos múltiples va tindre lloc el concert de la Diada del 9’Octubre programat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament.

A partir de la mitja nit s’iniciaven les actuacions amb el grup valler Lavadora Blues (Tribut a Ilegales), per a passar posteriorment a escoltar la banda BKS (Benimaclet Klub Ska).

Els grups donaren el millor de si mateix i encara que les actuacions foren de molt bona qualitat, la presència de públic no va ser majoritària, potser per la fresqueta que va dominar tota la nit. Un poc mes de dos-centes persones seguiren les actuacions i activitats que es prolongaven fins ben entrada la matinada.
-