L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.658
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 45.966

dijous, 24 d’octubre del 2013

Tavernes celebra la primera jornada de cultius alternatius


La primera jornada de cultius alternatius se avui a la Casa de la Cultura organitzada pel Consell Agrari Municipal de Tavernes i l’IVIA, l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries.

Segons anuncia el web municipal, el programa previst és:
10:30 hores, presentació de la jornada.
10:30 hores, xarrada “Ecologia, material vegetal i tècniques de cultiu de l'alvocat”, a càrrec de Julio Climent, del Servei de Desenvolupament de l'IVIA.
12 hores, xarrada “Ecologia, material vegetal i tècniques de cultiu del kiwi”, a càrrec de José Malagón, del Servei de Desenvolupament Tecnològic de l'IVIA.
I a les 13:30 hores, clausura de la jornada.

Qualsevol informació i les inscripcions les podeu fer al Consell Agrari Municipal, telèfon 96.282.0187
-