L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.611
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:15.096

dimecres, 23 d’octubre del 2013

Avui dimecres comença el "I Cicle d'Economia i Territori a Tavernes"


Clica damunt per agrandir

L’Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Foment que dirigeix Josep LLácer ha organitzat el “I Cicle d’Economia i Territori a Tavernes”. Comença avui dimecres amb la primera sessió i amb una conferència que té com a titol “L’economia del Bé Comú. Una proposta des de l’agricultura local”. Serà a càrrec de Joan Cascant, del celler de la Muntanya i president de l’Associació Elviart així com creador del projecte econòmic “Microvinya”. L’acte comptarà amb la participació del regidor de Foment, Josep Llàcer i de Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.

Les jornades del “I Cicle d’Economia i Territori a Tavernes” compten amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València, l’Institut d’Economia i Empreesa “Ignasi Villalonga”, la Federacio Espanyola de Municipis i Províncies, axií com de l’Institut de la Joventut.
-
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Reactivar la economia mirant allò que sempre ha estat un gran actiu al nostre País València : la terra.
De segur serà una xerrada interessant

Jaume ha dit...

Un orgull com a valencià que vinga Joan Cascant al meu poble per parlar de la meua terra poc aprofitada econòmicament però molt productiva, front a la del seu terreny, menys productiu però molt aprofitada a nivell econòmic gràcies a l'economia del bé comú.
No sols guanyar diners, sino viure bé de la meua terra que és suficient si se com vendre l'esforç del meu treball.

Conta un llaurador actualment, li teguen de degoteig, li adoben, li tallen la llenya, li arruixen, li trituren la llenya, li venen la taronja, li la paguen si poden, i pose els diners al banc, si m'arriben per a poder , si puc tornar a pagar la campanya. NO podem quedar--nos en rendistes, hem de ser economistes del bé comú. MOlts i moltes viuen d ela nostra terra si està ben portada, si es productiva a nivell econòmic. Això i més, l'evolució de la seua professió a viure del camps, Joan Cascant