L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 19 d’octubre del 2013

El Tavernes venç al Pego per 1-0




 Es temia l’arribada del Pego perquè la seua classificació en la taula feia pensar en un partit on els pegolins ho donarien tot per traure algun punt i més encara estrenant nou entrenador.
 

Al final un solitari gol de Juli donava la victòria als rogets i els permets seguir ben segurs a la taula classificatòria. El partit en si no passarà a la història pel bon joc dels locals que els hem vist com si no trobaren el lloc en el camp, els ha faltat intensitat en moltes fases del partit i el rival, que ha demostrat el lloc en la taula, tampoc ha fet massa per posar en perill el resultat. Només cap al final ha patit el Tavernes i sobre tot després de quedar-se amb un jugador menys per l’expulsió de Brines, cosa que els ha facilitat acostar-se a la porteria de Sergio.


En resum, victòria més difícil del que esperàvem al principi i un Tavernes que pensem pot millorar. El rival ha donat facilitats en la primera part i en la segona ha tingut una total mancança de gol, demostrant el lloc en la classificació.
-

7 comentaris:

Mourinho de la Vall ha dit...

Cuñat ha passat informes?

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿Qui és Cuñat? No hi ha ningú amb eixe nom entre la gent de l'equip de La Cotorra que redacta les noticies d'esports.

Anònim ha dit...

No penses mal.
Cuñat és l'exentrenador del Pego cesat esta setmana.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ah!!! Comprés.

Pegolí ha dit...

Collons entre Cunyat i Barret, sembles estos pegolis de tavernes. Ara ací són bona gent.

Anònim ha dit...

No conegueu als funcionaris d'esports en Tavernes? Pues es company i cosi del tecnic cap d'esports. Hi ha que fer algo mes que posar-se el xandall de la UD i anar a vore un (tros de) partit.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tu t'has cregut realment que no el coneixem? I tant que el coneixem, a ell i a dona, a la familia d'ell del poble i de la dona de Benifairó.
Tu t'has cregut realment que només assistim a un tros del partit?
Si que eres ignorant.
Ale, ja s'ha acabat el tema i si has de fer comentaris, qeu siguen de trellat.
Bona vesprada