L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 7 d’octubre del 2013

El Camí Sequia la Bova es repararà en breu




L’ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l’empresa local Vallcasa la reparació del Camí Sèquia la Bova, en concret els despreniments del muret de protecció que separa el propi camí del llit del Riu Vaca.


El preu d’aquesta inversió es de 10.000 euros, que es paguen de la subvenció aconseguida per l’Ajuntament de la Diputació, dins del Pla de Camins Rurals. L’obra impedirà el perill evident, com es poden vore a les fotografies, que tenen alguns trams per al trànsit de vehicles.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojala tot el deute que tenim haguera aprofitat per a alguna cosa. Estem endeutats i en el poble que cau a trossos.
Tranquils que ara renegaran els cínics

Anònim ha dit...

Açò va per al anterior regidor d'agricultura que es gastaven els diners en tancar la partida per als terratenients i els camins rurals al costat de la sequia la bova per arreglar

Anònim ha dit...

Per què ho publica La Cotorra abans de que estiga publicat en el perfil del contractant de tavernes.es??
Serà perquè algu s'ha confundit de pàgina oficial i ha enviat la informació a la pàgina oficial del govern local?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Realment va ser una casualitat. Un lector va anar a demanar un pressupost a Vallcasa i parlant de com estava de malament la situació, va eixir el poc que es treballa ara, com està de paralitzades les inversions de l'Ajuntament i li van dir que ells anaven a fer la Sequia la Bova.
I ens ho va enviar amb l'explicacio que t'hem fet. Ho vam contrastrar i ho vam publicar.

Satisfet? Com no tenim res a amagar i tenim el correu on se'ns informava, ho hem publicat.