L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 9 d’octubre del 2013

ACTES 9 D'OCTUBRE: Lliurament dels premis del XXII Ral·li Fotogràfic de les festes Majors de Tavernes 2013

Els premiats i les autoritats

El Foto-Club Social del Centre Excursionista de Tavernes organitza des de fa 22 anys aquesta activitat patrocinada per Foto-Estudi Ramon amb la col·laboració de l’Ajuntament. El ral·li ha fotografiat quasi totes les activitats de les festes entre el dissabte 14 i el dissabte 21 de setembre.

Actualment hi ha dues modalitats, fotografia digital i analògica. La participació en la modalitat analògica, càmeres amb rodet, ha baixat molt enguany així, que com va dir, Enric Marco, president del Foto-Club, l'any que ve serà eliminada i només s'admetran fotografies
digitals.
El president, Enric Marco, dóna lectura a l'acta del jurat
El jurat qualificador s’havia reunit al mateix lloc per la vesprada per escollir les millors fotografies. Aquest jurat ha estat format per Vicente Ramón Gil Asunción, de Foto-Estudi Ramon, Natxo Francés, fotògraf i reporter de premsai José Monrabal López, tècnic cultural.

La lectura dels premiats va anar seguida del lliurament del trofeu i la quantitat en metàl·lic per l’alcalde Jordi Joan i regidors.

Els premiats foren:

Premi foto analògica: Antoni Cuñat Alario

1r premi foto digital: Juan Francisco Palomares
2n premi foto digital: Fran Lledó
3r premi foto digital: Silvia Palomares
Una imatge de l'exposició
Els premis a les fotos joves són patrocinats per Foto-Estudi Ramon i Ramón Gil els lliurà als joves guanyadors.

1r premi foto jove analògica: Gerard González
1r premi foto jove digital: Julia Cuñat

Finalment l'alcalde va inaugurar l'exposició dels participants del ral·li que es pot visitar al vestibul de la Casa de la Cultura al llarg de tot el mes.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tambe hi van assistir membres d altres que curiosament no han eixit en la foto.
La veritat es que estic un poc decebut per que trobe que també deurien d estar a la foto.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No teniem cap foto amb tots els regidors. Hem unit dos fotografies.