L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 18 d’octubre del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: Velles estratègies




És una evidència que hi ha nerviosisme en les files del PP i no pel que diu la demoscòpia, tan patida i manipulada. I és que tot pinta per asegurar que l'època d'aquest PP s'acaba. I de quina manera! Intentar recuperar els fantasmes del passat, que tant van ajudar al PP de Zaplana i Rita a arribar al poder, no sé si els servirà ara, amb la que ens està caent, sense comptar els casos encara pendents als tribunals i els que, pel que sembla, vindran a continuació. 

Clar que Zaplana està i no està i ja no tenen entre les seues files a l'estratega que, de la mà d’Eduardo, els va ajudar a menjar-se fins a l’indigesta el regionalisme ben entès, incorporant-lo amb càrrec al PP, o neutralitzant-lo. El llistat d’aquells que es passaren al PP és llarguíssim, i ja veurem en el futur si la seua procedència, ajuda, o tot el contrari, a figurar en les pròximes llistes del PP. 

Per les declaracions de molts càrrecs d'aques partit i dels mitjans afins al règim, la temptació de tornar a recuperar el discurs anticatalanista contra els qui els podrien succeir en el govern de moltes institucions, és un fet. El resultat està per veure; no són els mateixos temps i a més els qui intenten repetir certes accions, tenen un currículum a les seues esquenes. Els fets parlen per si sols. I el desastre que han provocat és descomunal. 

També en aquesta vella estratègia, entraria aquelles expressions de la por com “que vénen els rojos”, “els marxistes”, “els del tripartit”, el famós #tripartitoruina. En definitiva, els qui mataren Manolete. No ho dic jo, ho diuen el PP i tots els “palmeros” que tenen en nòmina. Oblidant-se de les polítiques fetes per ells i moltes vegades compartides pel PSOE. Alguns segueixen enyorant aquells temps en què érem els millors del món i els més transparents d'Europa, si no recordé malament. 

La veritat és que una mentida, per molt que es repetisca, no es converteix en veritat. I el balanç del PP en aquestes terres és de desastre sense precedents ni pal·liatius. La realitat i el deute parlen per si soles. Els que els hagen de substituir ho tenen realment molt difícil per arribar a les seues cotes de desastre. Una altra vegada fantasmes i por, ara no colen. 

Pere Mayor
President de la Fundació Valencianista i Demòcrata Josep Lluís Blasco 
fundacio@paisvalencia.org
-