L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 29 d’octubre del 2013

L’Ajuntament facilitarà als emprenedors local l’accés a la Fira València el dia 19 de novembre


Seu del Viver d'Empreses
La Fira València celebra el dia 19 de novembre la “VIII edició del Dia de la Persona Emprenedora” i amb tal motiu l’Ajuntament de Tavernes posarà a la disposició dels futurs emprenedors els autobusos per al desplaçament. 

La Fira de València dedica eixe dia principalment a les persones que pensen desenvolupar la seua vida professional com a emprenedors i empresaris. L’oferta és un ampli programa d’actuacions consistent en la realització, de forma simultània, de tallers, ponències, activitats d’assessorament individualitzades a demanda dels emprenedors, entrevistes, presentació de casos d’èxit i panels d’expert, entre altres. 

Les inscripcions, tal com s’indica al web municipal, s’han de fer abans del 5 de novembre en el Viver d’Empreses (Gabriel Hernández, 51) en horari de 9 a 14 hores.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, en nom de l’Ajuntament, ha convidat “tots els veïns de Tavernes, en especial els interessats a conèixer les novetats del món de l’emprenedoria, i a que s’inscriguen en les oficines del Viver d’Empreses per acudir a este esdeveniment tan important per als emprenedors. La voluntat de l’Ajuntament és continuar treballant en el foment de l’emprenedoria i ajudar tots els veïns que vulguen portar avant el seu projecte o idea de negoci”. 

És el segon any consecutiu que l’Ajuntament, des de la Regidoria de Foment Local, facilita l’accés a la Fira València als futurs emprenedors. L’any passat va disposar dos autobusos complets, que van omplir majoritàriament alumnes dels IES La Valldigna i Jaume II. Enguany, com a novetat, s’obri la possibilitat d’inscripció a qualsevol veí de la ciutat interessat en l’emprenedoria. L’únic requisit és fer la inscripció en el Viver d’Empreses, on rebran tota la informació necessària. 
-

3 comentaris:

Juli Gascón ha dit...

Disculpeu perquè el missatge no té res a veure amb la notícia, però no sé com comunicar-me amb vostés.

Voldria preguntar per la notícia del gran esdevinent cavallista que va tenir lloc el diumenge a la platja.
Èxit brutal de públic i de nivell d'exhibició.
Teniu publicat alguna cosa?
on està?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho sentim Juli Gascón. És la primera notícia que tenim al respecte. Desconeixiem eixe acte.

Anònim ha dit...

El BIM diu que al viver d'empreses s'ha afegit la preincubadora, promoguda pels tècnics(?) de foment de l'ocupacio. Com els tècnics? Si a l'Hospital vell sols hi ha un funcionari (i sense plaça, per decisió del Bloc).
Viver+incubadora per atendre a un sol emprenedor? No ens eixirà una mica cara eixa suposada modernitat?