L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 9 d’octubre del 2013

ACTES DEL 9'OCTUBRE: Dansà a la Plaça Major




El Grup de Balls Populars de Tavernes ha estat el protagonista de la “dansà” celebrada a la Plaça Major amb motiu de la celebració del 9’dOctubre.

Arribada de la dansà a l'Ajuntament
 Els components del grup, acompanyats del so de la dolçaina i el tabalet, han iniciat les evolucions a l’entrada de la plaça per anar acostant-se poc a poc a la façana de l’Ajuntament on, un lateral estava la corporació presidida per l’alcalde, Jordi Joan.

Les evoluciona de la dansà han estat seguides per un nombrós públic, que al final han aplaudit llargament al grup.

Interpretació de la Moixeranga i foto del grup de balls amb les autoritatsp
Com a final de la dansà, s’ha interpretat “La Moixaranga”, peça fonamental dins de les nostres tradicions en ser un símbol de les festes de la Mare de Déu de la Salut, tradicionals d’Algemesí (Ribera Alta) i que té l’honor de ser Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En general, i per les vostres fotos, els actes programats per al 9 d'octubre han contat amb molt poc de públic.
He vist en la tele els actes que han fet a Valencia i tàmpoc hi havia molta gent en el recorregut de la Senyera.
Serà perquè el 9 d'octubre no arriba al cor dels valencians?

Anònim ha dit...

Així som la gent del poble valencià, i així ens han fet 18 anys de governs del PP, mirant sempre a Madrid, fotent tot allò que olguera cosa nostra i valenciana i més preocupats d'ofrenar noves glòries a Espanya, oblidant que la caritat ben entesa comença per u mateix, i el que calia primer és ofrenar noves glòries als valencians i valencianes i fer-nos un poble culte, ric i feliç.

I no el "patatal" que tenim ara.

Anònim ha dit...

Que Madrid ara ens obliga a quedar-nos en casa el 9 d'octubre? Jo crec que Madrid i els seus deixebles valencians ha fet el mal que ha fet a la nostra nacionalitat perque ens ha agradat deixar-nos agraviar.

Mobilitat exterior ha dit...

Ciutadans!, defensem la nostra terra i serem grans, Ciutadans!. Així crec que diu l'himne de Tavernes. Vist el 9 d'octubre de 2013, sembla que ni defensem la nostra terra ni som grans. Per canví, crec que el PP si ofrena noves glories a Espanya i tots (ells es clar) van a una veu, com avui, aprovant la llei Wert els diputats valencians? (no és una errata)del PP.