L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 15 d’octubre del 2013

ULTIMA HORA: Es confirma que s'ha localitzat l'home perdut



L'helicopter de la Guardia Civil ha estat clau en la localització de José Estruch Bataller, desaparegut ahir per la vesprada de la residencia Jaume II. L'home, semeinsconcient i deshidratat, s'ha trobat en un camp a uns 300 metres del lloc de la desaparació.

Ahir de vesprada i al llarg d'aquest matí ha estat muntat un operatiu de recerca format pels agents dels cossos de seguretat (Guardia Civil i Policia Local) comptant amb la col·laboració dels efectius de protecció civil, familia, dos gossos ensinistrats i l'helicopter de la Benemérita.
 L'ajuntament de Tavernes havia demanat aquest matí la col·laboració ciutadana per tal de localitzar a José Estruch Bataller. La persona desapareguda ens han dit que manté vincles familiars amb un conegut polític gandià.

La informació facilitada aquest matí per l'Ajuntament deia que té 63 anys, era veí de Gandia però estava en la residencia Jaume II. Entre els detalls facilitats pel seu reconeixemnt era ser una persona calba, amb ulls clars, porta ulleres i pantalons curts blaus. 

També s'ha dit en la xarxa, d'on hem aconseguit les fotografies, que patiria de Parkinson i Alzheimer.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un deu a tots els participants en la busqueda, i gràcies a ells esta persona continua viva. Un toc d'atenció a eixe centre. Tenen que estar més pendents de les persones majors al seu càrrec

Anònim ha dit...

Tant de gabinet i massa errades de comunicació, ara 63, ara 73 anys, l'han trobat a 300 metres, altres a Xeresa, a les 11, a les 13...
Una mica de rigor informatiu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les fonts de la informació publicada no té res a vore amb cap gabinet de comunicació, ni municipal ni de la Guardia Civil.
En cap moment nosaltres hem dit que s'ha trobat a Xeresa, ni l'hora. Si que vam dir abans que ningú que a 300 metres de la residència, cosa que avui confirmen alguns mitjans de comunicació. Igual ens han copiat.
I quan als 63, qui no escriu i qui no fa noticies.... segur que no s'equivoca. I la tecla del 6 està al costat del 7.
Pensem i aixì ens avalen els fets i el nombre de gent que ens segueix que som rigorosos, massa rigorosos, i més encara del que alguns voldrien.
De tota manera, vosté sempre pot obrir un blog en google (és gratuït) i explicar les coses amb el rigor informatiu que ací, segons vosté, no tenim.