L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 14 d’octubre del 2013

PLENARI D'OCTUBRE: Donde dije digo, digo Diego.



Cliqueu damunt per agrandir
El passat plenari vam viure una situació d’eixes que se’n diuen “kafkianes”: el PP va negar que havien votat en contra de la millora de l’accés a l’aparcament del passeig perquè el govern no havia presentat cap valoració de la despesa.  Cara de sorpresa dels que estaren en el plenari de juliol i/o havien llegit la nota de prensa del partit en l’oposició, reproduida en molts llocs i que podeu vore en la il·lustració de dalt.

Semblava que ara calia llevar-se les puces de damunt i com no, negar fets i situacions evidents, i que a més d’estar gravades, han estat escoltades i llegides les notes de premsa per molts vallers i vallers. Cliqueu damunt, agrandiu i llegiu el que hem remarcat en “fosforito” groc. Sobren comentaris perquè la nota ho diu ben clar: 

“El més preocupant és que ara demanen 50.000 € per a realitzar millores sense aportar cap pressupost ni projecte que justifique eixa quantitat”.

“Estem segurs que es pot fer un pàrquing atractiu, no cal invertir 50.000€ sense justificació”



O siga, com se sol dir primer tire la pedra i després amague la mà, i el que és pitjor, no assumesc la responsabilitat del que he dit. El PP acusa al govern de voler engañar-los amb una proposta sense valoració i deixa en mal lloc el govern però també els tècnis municipals, redactors dels informes i de la proposta.  I ara ho nega. Es més fácil negar,  que dir: “sí ho vam dir i ho hem publicat. I reconeixem que ens hem equivocat”. 

Tot va començar quan la regidora Raquel Escriva, del PP, recordava que s’havien cobrat 258 euros per aparcament en falles i 129 en Festes del Poble i, en un prec, demanava que els convidaren a la comissió técnica d’estudi per a l’exercici de l’activitat econòmica i determinació de la forma de gestió per l’activitat local de servei d’aparcament subterrani del Passeig del País Valencià. Esperem no haver-nos equivocat en el nom, i no confondre eixa comissió tècnica amb les Comissions Informatives Municipals. 

La regidora de contractació, Llum Sansaloni, de Comproms-Bloc va dir que el vot en contra de l'oposació en juliol havia impedit que el proces de contractacio per canviar la màquinaria del parquing estigués en marxa i eixos 129 euros cobrats, per un millor control, segurament serien molt mes.

Sansaloni va recordar que els tècnics son els mateixos que quan governava l’oposició i no entenia perquè ara desconfíen dels informes que fan. I recordava com varen justificar el vot en contra perque deien que el govern no disposava de cap valoració, quan tenia la de l’enginyer municipal, persona segons afirmava de tota. confiança. I acabava dient: "jo també li pregue que confíen en el govern i en els tecnics municipals”. 

L’alcalde va remarcar que s’ha de ser responsable del que es vota, i que l’oposició havia votat en contra de les inversions en l’aparcament i havien actuat com si el govern s’hagués inventat les valoracions. “Ho han dit en premsa. Ho he llegit encara que no tinc ara la nota de prensa” deia Jordi Joan, mentre la regidora negava amb el cap que no ho havien dit.

L’alcalde va concloure dient que davant la nota de premsa de l’oposició, personalment va anar a parlar amb l’enginyer, va demanar les valoracions i ara les podía vore. “Eixos 50.000 euros es perque hi ha dues valoracions de dues empreses especialistes i per això es consigna així. No ens inventem cap número”. 

La regidora de l’oposició va acabar dient que no dubtava del que havien proposat els tècnics i només demanava estar en eixa comissió tècnica.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins destarifos per favor!! I estos han estat 16 anys de govern en majoria?? Mare meua...

Anònim ha dit...

En la seua línia. Manolete i les seues titelles no saben per on van. Tan sols destruir i negar que són roins, que tot val per aconseguir els seus propòsits. Impresentables tots ells

Anònim ha dit...

Eixe comunicat es del PP, veritablement??? El logo no es el oficial del partit.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És una captura de paatalla d'un blog local. Eixa nota esta enmotls blogs de TAvernes i a mes:

http://diariserpis.com/index.php/el-pp-de-tavernes-bloqueja-tota-inversio-en-laparcament-del-passeig-mentre-no-saccepten-les-seues-propostes/

http://www.ondanaranjacope.com/noticias/ver_noticia.php?CodNoticia=29152