L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Empar Fèlix Tur va guanyar diumenge el ciclocròs de Villarcayo

Empar Fèlix Tur, que enguany milita en l'equip Castillo de Onda, va guanyar diumenge el ciclocròs de Villarcayo i va obtenir així el trofeu Diputació de Burgos de ciclocròs.  El trofeu estava format per dues proves: Medina de Pomar i Villarcayo. En la prova de Medina Empar va fer el segon lloc i a Villarcayo va guanyar, i es va adjudicar així el IXé Trofeu Diputació de Burgos de ciclocròs.
 
El ciclocròs de Villarcayo va tenir lloc un any més en el clàssic circuit del Parc Natural de Soto. Amb quasi 500 participants i amb un circuit de quasi tres quilòmetres, pla, sec i molt ràpid.
 
Va haver molta emoció en la cursa de les fèmines júnior, on a falta de dues voltes Empar es va escapar del grup capdavanter de quatre corredores. La corredora vallera va aconseguir arribar a la línia de meta en solitari, amb un avantatge de 29 segons sobre la gallega Desirée Duarte i l'austuriana Paula Díaz que van fer segona i tercera respectivament. Empar es va emportar així la victòria i també la general.
-

1 comentari:

Javi Escrihuela ha dit...

Auxò és el que cal fer igual que Empar, anar al capdavant. Felucitats Empar!!!