L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 21 d’octubre del 2013

El PP ha rebutjat posar en marxa un Pla d'Alimentació Infantil a nivell estatl i deixa abandonats els xiquets i xiquetes més necessitats.




La Proposició no de Llei presentada en la Comissió de Sanitat i Serveis Socials del Congrés dels Diputats ha rebut el suport de tots els grups a excepció del PP.  


La proposició ha estat presentada pel grup socialista que ha recordat que “la situació de pobresa i exclusió social a la qual han arribat moltes famílies venen en part per les decisions preses pel Govern del PP i exigia sensatesa i humilitat per a reconéixer errors i actuar amb urgència”.


Tots els grups, excepte el PP, consideren que el Pla d'Alimentació Infantil és oportú, necessari i urgent, sobretot davant les xifres que coneixem i que haurien de fer que tots els grups oferiren solucions.


I quines són eixes xifres? El 25% dels xiquets de l'Estat es troben en situació de malnutrició; la pobresa infantil arriba al 26,7% dels menors de 16 anys, o siga un de cada quatre xiquets viu sense res; hi ha tres milions de persones que viuen amb ingressos inferiors a 307 euros al mes, cosa que afecta greument els fills, així com també que la pensió del iaio es el principal suport de 300.000 famílies.


Per tant, cal adoptar de manera immediata mesures i recursos suficients per a garantir que els xiquets i xiquetes tinguen cobertes les necessitats bàsiques d'alimentació, accedint almenys a tres menjars diaris. La proposta rebutjada pel PP instava al Govern de Rajoy a adoptar les mesures necessàries per a incrementar el nombre de beques de menjador per al curs escolar 2013-2014 i assegurar l’accés de totes les famílies que ho calen.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ells són aixina.
Volen més Carites i altres ONGs que la justicia social.
Ja ho vam vore este estiu passat amb les beques de Diputació: un 10/15% de necessitats cobertes només i després exigències del PP que ho cobrira "poca ropa", o siga l'Ajuntament i mentre la Diputació acabant la gestió anual amb superavit de milions.
Ells són aixina. Millor que se'n vagen a Carites, pensen i volen.