L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 10 d’octubre del 2013

Compromís denuncia que Aerocas (aeroport de Castelló) ha gastat entre el 2006 i el 2012 vora 23 milions en publicitat de l’aeroport sense cap ús.




Són 22.865.885 euros però no estan incloses les despeses de patrocinis i “esponsorització” esportiva que, en el cas del Vila-real CF SAE, seria vora 2 milions d’euros anuals o els 210.000 euros anuals a Futbol Sala de Benicarló o altres activitats esportives no comptabilitzades com a concepte de publicitat i propaganda.

Compromís afirma que eixos quasi 23 milions d’euros, i tots els dels patrocinis, s’han malgastat de manera indecent “no tenia cap sentit publicitar durant anys una infraestructura, que era això: una infraestructura sense ús. Entendríem promocionar Castelló, les comarques i els seus atractius, però promocionar una infraestructura sense ús és, des del punt de vista del màrqueting, llançar els diners”.

I nosaltres preguntem, recordant el plenari de dilluns i les assignacions del menjar a casa no conemplat els dies festius, com si la gent necessita eixe dia no ha de menjar: ¿Quants menús per a dies festius es poden pagar amb eixos 23 milions d’euros? 
-