L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 6 d’octubre del 2013

L’escola de Música de Tavernes “Mestre Arnau” manté oberta, durant el mes d’octubre, la inscripció per a nous alumnes.

 
L'Escola de Música "Mestre Aranau" manté oberta la inscripció en aquest mes. En aquest curs es poden inscriure xiquets de qualsevol edat, amb la novetat del grup de “Música en anglès” per a xiquets de vuit i nou anys els dimecres de vesprada. Així mateix, s’oferten places per al grup d’adults, dilluns a les 19:30h, on amb poc més d’un any poden passar a formar part de la Banda d’Adults del centre “Ventolin Band”.

Cal recordar que els experts aconsellen l’aprenentatge musical, especialment en aquest temps on les altes cotes d’atur fomenten la depressió. Així, segons un estudi del  2011 de psicòlegs de la Universidad de Kansas (Estats Units) i l'American Psychological Association rebre formació musical en etapes prèvies a l'adolescència repercuteix en una millora de la intel·ligència dels xiquets perquè ajuda a la formació de connexions en el cervell i optimitzen el rendiment acadèmic.

També els adults, segons un estudi en persones sanes d'entre 60 i 83 anys, tots els que tenien una formació musical en la joventut obtingueren millors resultats en proves com memòria visual, adaptació i capacitat per nomenar objectes, amb al qual cosa es deduïa que la formació musical influeix en el retard de l'envelliment del cervell i l'aparició de malatties com demència senil.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

És molt bona idea això de la Música en anglès perquè mentre estan donant classe de música practiquen la part oral i auditiva de l'anglés.