L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 31 d’octubre del 2013

ACTUALITZADA: Els estudiants de la Valldigna realitzaran la selectivitat al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València a partir del present curs acadèmic 2013-2014.



La notícia coneguda dimarts podem considerar-la com a magnífica per als nostres estudiants, pels d'Oliva i per a les seues famílies perquè eviten els trasllats a València per als exàmens de la selectivitat.

Les gestions efectuades  per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i les demandes dels representants de la comunitat educativa vallera al rectorat de la UPV han donat el seu fruit. El director del Campus de Gandia, Pepe Pastor, va avançar ahir la novetat a l’alcaldia vallera que l’ha posada en coneixement dels IES de Tavernes. 


Segons publiquen avui Las Provincias i Levante-EMV "el alcalde de Oliva, David González, y el de Tavernes, Jordi Joan, se han reunido varias veces con el director del Campus; la vicerrectora de Alumnado de la UPV, Victoria Vivancos y el coordinador de las pruebas de acceso para satisfacer las demandas de los centros educativos". 

Els centres que se'n beneficien són I'ES Gabriel Ciscar, l'IES Gregorio Maians i el col·legi San José de la Montaña d'Oliva així com l'IES Jaume II el Just de Tavernes i l'IES La Valldigna de Tavernes. La mesura beneficia a uns 190 estudiants, que són els que es presenten a les PAU.

L’alcalde, Jordi Joan, en el seu facebook, en nom propi i de tota la comunitat educativa de la Valldigna ha agraït a la UPV, a Pepe Pastor i a la Vicerectora d'Estudiants, Victòria Vivancos, tota l’ajuda que han prestat i que ha fet possible que aquesta demanda de les comunitats educatives de Tavernes i també d’Oliva siga una realitat: els estudiants d’ambos pobles no hauran de desplaçar-se fins a València per a examinar-se. 

Aquest agraïment l’alcalde el fa extensiu als directors dels centres de secundària i a les AMPES, dels quals remarca la constància, així com al govern d’Oliva, que ha estat sempre al costat i colze a colze lluitant amb el valler per aconseguir aquesta millora.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Una atra tasca molt correcta del alcalde, igual que en el IBI, la remodelacio de costes en la platja, les obres del vaca, i ara esta del.examen. Treballar pel i per al poble

Anònim ha dit...

Gràcies, oh gran líder Jordi Juan! No penseu que esteu fent un gra massa amb tant de personalisme? Amb estima us ho dic.

Anònim ha dit...

Vull donar les gràcies al nostre alcalde, AMPA(s) i a totes les persones que han treballat perquè els estudiants de batxillerat puguen examinar-se a Gandia. Canviem d'universitat, ara dependren de la UPV, però els jóvens podran descansar i repassar els temes un poc més perquè s'examinaran més prop de casa. Un gran avantatge. La veritat és que anar tres dies sencers a València suposava un plus de cansament i estaven en inferioritat de condicions respecte a altres centres. A vore si això afavoreix un millor resultat en les PAU! Esperem que sí. Però no abaixem la guàrdia i estudiem.

Anònim ha dit...

molt bona tasca, això es bo per a tots . Gràcies

Anònim ha dit...

S'ha dit alguna inexactitud de les gestions de Jordi? Aleshores d'on ve el gra massa? Cal ser agraïts.

Anònim ha dit...

que guay! Asi no se perderan al ir a la universidad a Valencia!

Anònim ha dit...

Mira tu, si inclus els sabra mal que la gent de tavernes tinga la prova del selectiu prop de casa... Ni a que tindre mala fel

Anònim ha dit...

Per què no poden fer l'examen açi a l'institut com abans? Ara hi ha que lluitar perquè torne al poble. Jordi no pares.