L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 d’octubre del 2013

El CB TAvernes "Platja de Tavernes", campió de la Lliga Valenciana 2013


El primer equip del C.B. Tavernes "Platja de Tavernes" es va proclamar el dissabte com a campió de la Lliga Valenciana 2013 Categoria Especial en vèncer el Burjassot pel tantejador de 65-58. El partit es va jugar a Guadassuar i van ser molts els vallers que es van desplaçar i van animar l'equip.

Molt bon partit el que hi va jugar el nostre equip, que va superar en el marcador al rival en cada quart, fins sumar un resultat final de 65-58.

La nostra enhorabona a l'equip, tècnics i aficionats i ara a lluitar per aconseguit un dels anhels més desitjats pel club i la ciutat: L'ascens a 1ª Categoria Nacional.
-