L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 25 d’octubre del 2013

La casa de la Cultura acull avui divendres 25, a partir de les 22 hores, l'obra "Show cost" de la Companyia l'Horta Teatre, amb la presència d'Alfred Picó.

La companyia L’Horta Teatre ens ofereix el seu últim espectacle ‘Show Cost’, escrit i dirigit per Roberto García i protagonitzat per Alfred Picó. “Estalviem en costos, malbaratem en humor” o “Lo barato no quita lo valiente” són algunes de les frases que es desprenen d’esta comèdia inspirada en els temps que vivim i amb l’empremta irònica marca de la casa.

L’obra ‘Show Cost’ apareix lligada al model de vida de baix cost impulsat per moltes empreses que han pres força enmig d’esta crisi econòmica, i que han fet que els ciutadans reorganitzen per necessitat les seues prioritats materials i emocionals. Alfred Picó és l’encarregat de guiar a l’espectador sobre una sèrie d’històries que es desprenen de les vivències de l’únic protagonista d’esta comèdia, que evidenciarà al públic assistent els pros i els contres de la societat .

Podríem definir SHOW COST com un espectacle carregat d’ironia que parla de l’alt cost personal, professional i social que hem de pagar per a viure en esta nova societat de baix cost econòmic i moral.

En SHOW COST veurem com un actor tracta de posar la primera pedra d’una nova manera d’entendre el teatre. I per a aconseguir això necessitarà una nova raça d’espectadors. Uns espectadors que en la foscor de la sala seran capaços d’omplir la falta de mitjans en escena amb l’element més low cost que s’ha inventat mai: la imaginació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja comentarem després de vore ho

Anònim ha dit...

Per què ja no fan teatre diumenge vesprada?