L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

diumenge, 6 d’octubre del 2013

El Consell aprova el calendari laboral del 2014

El ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es determina el calendari laboral del País Valencià per a 2014. En total són festius, de caràcter no recuperable, entre els quals estan a tot l'àmbit del País Valencià, pel seu caràcter tradicional el dia 19 de març, Sant Josep; el 21 d'abril, dilluns de Pasqua, i el 9 d'Octubre, Dia del País Valencià.

També seran festius no recuperables l'1 de gener, Any Nou; el 6 de gener, Epifania del Senyor; el 18 d'abril, Divendres Sant; l'1 de Maig, Dia del Treball; el 15 d'agost, Assumpció de la Verge; l'1 de novembre, Tots Sants; el 6 de desembre, Dia de la Constitució; el 8 de desembre, Dia de la Immaculada i el 25 de desembre, Nadal.
-