L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Els “grans negocis” del PP per a la ciutat: el deute de l’aparcament es considerat per Bankia com “actiu fem” i es gestiona pel SAREB.




La rescissió del contracte que va efectuar unilateralment l’empresa concessionària de l’aparcament, tal com s’ha explicat moltes vegades i sap tot el món, obliga per llei a l’Ajuntament a pagar-li la quantitat invertida en la construcció.

Això representa una quantitat de 2’4 milions que haurem de pagar els vallers i valleres de les nostres butxaques, via impostos. Des de fa temps que l’Ajuntament venia negociant amb Bankia, empresa que havia facilitat els diners a la concessionària i per tant qui havia de cobrar la quantitat. L’acord estava bastant encarat de manera que el pagament es fera a terminis i que no resultara tant gravós a les arques municipals aquest “gran negoci” obra i gràcia del PP.



I diguem que estava perquè ara, segons hem sabut, l’Ajuntament veu com les negociacions fetes no aprofiten per a res perquè Bankia ha determinat que eixe actiu siga considerat com actiu fem i passe a ser gestionat pel “banco malo”, nom amb que es coneix l’empresa de Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria (SAREB).

Simplement Bankia considera el que a Tavernes tot el món sap: que el PP ens va embarcar als vallers i valleres en un negoci ruïnós que, es va executar per damunt de tot i en contra de tot allò que fora precaució i necessitat. El PP va impulsar un projecte completament ruïnós en contra de tots els dictàmens i informes. Potser si tots els perjudicis els hagueren pagat de la seua butxaca haurien pensat millor les coses abans d’aprovar i adjudicar el projecte, però en aquest país estem farts de vore que le responsabilitats no són mai de ningú. 



Ara, al cap d’uns anys, es veu la realitat i com eixe “gran negoci” és ruïnós i ben ruïnós per al poble de Tavernes. Per molts factor:

1) perquè hem de pagar  2’4 milions d’euros
2) hem perdut una zona verda enmig del nucli urbà, una de les millors zones d’esplai del poble que no podrem mai recuperar a no ser que desfem l’aparcament
3) hem construït un sequer en mig del poble que augmenta més la xofogor a l'estiu
  4) hem perdut vestigis històrics dels antics refugis de la guerra del 1936.

Tavernes ha fet un molt ruïnós negoci, tot i gràcies a la gestió del PP. Pot ser si la llei els obligara a pagar-ho de la seua butxaca...
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta gentola vagarina son els que ara volen donar lliçons de moralitat, de com fer i no fer i com actuar?? Estos que tenen tanta ansia per manar que fan mocions ilegals amb transfugues....

Anònim ha dit...

I d'on es trauran els dines per pagaro?Que eu pague Manolo,Rita i Fabra

GORDON GEKKO ha dit...

El Sareb està venent alguns actius tòxics i paquets de deute hipotecari a "Fondos Buitre" amb descomptes de fins els 60% en alguns dels caso.

Jo animaria a Jordi i el seu equip de govern que es plantaren allí i negociaren a la baixa. Si el SAREB li ven béns al Fons nord-americà Cerberus amb descomptes importants no veig perquè no li pot fer un descompte a l'Ajuntament de Tavernes d'un be el valor del qual està molt per damunt del preu de nercat.

Total. Què es pot predre?

De la gestió del PP que voleu que vos diga. Alguns van donant lliçons per ahi de comptabilitat que més haguera calgut que s'hagueren aplicat ells.

En fi. El mateix cinisme de sempre. Nada nuevo bajo el sol.