L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 6 d’octubre del 2013

El Club de Patinatge es presenta a Tavernes


El Club de Patinatge de Tavernes es va presentar ahir en un acte que va tindre lloc en el pavelló d’usos múltiples i que va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, i del president de la Federació Valenciana Eloy Ramil Enríquez. 


L’acte va comptar amb la presencia dels clubs d’Oliva, Aldaia i Torrent, així com dels components del club de la localitat que van eixir i la pista i feren les evolucions disfressats.

L’alcalde Jordi Joan i el president de la Federació Eloy Ramil, dirigiren unes paraules al nombrós públic que va assistir a la presentació, on a més d’animar als components i responsables del club davant aquest camí que ara s’enceta, l’alcalde va recordar que estan acostumats a acudir a molts actes esportius, però el d’ahir era molt significatiu perquè no es va tots els dies a l’acte del naixement d’un nou club, com es el de Patinatge de Tavernes.

L’Ajuntament havia disposat d’una tanca per protegir les patinadores de balonades i en breu, segons es va comentar, hi haurà instal·lada una xarxa així com protecció a les columnes del pavelló multiusos.
-

3 comentaris:

CP Tavernes ha dit...

Gracias por la difusión de la noticia siempre es bueno tener apoyo de la prensa, el unico error de imprenta en la noticia pienso que debido a las prisas es que el presidente de la FPCV - Eloi no asistio por estar con otros compromisos y el representante de la FPCV que asistio fue el Sr. Vicepresidente - Salvador Catalá.

C.P. Tavernes

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens van dir que havia assistit el president, i com que els pares que ens informaren no sabien el seu nom, nosaltres el buscarem a internet.
I clar, com era el vicepresident i nosaltres no el coneixem en persona, d'aci ha vingut l'errada.

Sabeu que podeu comptar amb nosaltres, i teniu el nostre correu a la vostra disposició.

Endavant!

Anònim ha dit...

Moltes gracies por la bona disposició, proximamente ens poden trobar en www.patinajetavernes.es (nou lloc web) , @PATavernes i en facebook.

C.P. Tavernes