L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Actualitat fallera: proclamació de les fallers majors de Passeig.
Anit es va celebrar la proclamació de les falleres majors i infantil de la Falla Passeig, Alejandra Palomares i Eugenia Pérez, amb assistència de la comissió encapçalada pel president, Toni Gómez, acompanyat de l’infantil, Borja Ortega, així com familiars i molts coneguts.

Aquest és el primer acte oficial que organitza la comissió dins de l’any en que celebra el 30é aniversari de la seua fundació. 
 

Per altra banda, cal dir tambe que la fallera major de Tavernes 2014, Empar Maians, acompanyada del president de la Federació de Falles de Tavernes, Ximo Felis, van estar en l’acte de proclamació de la fallera major de Gandia 2014, Alba Gadea, celebrada al Museu Faller. En la fotografia, Empar Maians i Ximo Felis amb la fallera major de València, Carmen Sancho, al centre.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vixca la Falla Passeig!!