L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Els valencians i valencianes hem pagat els darrers anys sobre els 18 milions d’euros perquè els polítics del PP es facen la foto amb tennistes famosos.



El Consell Valencià de l’Esport va assumir el 2009 la condició de Patrocinador Principal del torneig “Open 500” del circuit ATP tour, un torneig que acaba avui l’edició d’enguany, a canvi de 15 milions d'euros més IVA i actualització de l'IPC interanual. 

En poques paraules: fins enguany, la Generalitat ha pagat sobre els 18 milions d'euros pel patrocini d'aquesta competició esportiva, un autèntic escàndol en gran època de retallades socials.Total per fer-se unes quantes fotos amb els tenistes de primera fila.

Durant més de dos anys EU ha intentat accedir al contracte de patrocini de l’Open 500, i li era negat per la Generalitat en base a unes clàusules de confidencialitat. Finalment, ara s’han aconseguit en acompliment del reglament de les Corts i es posen en evidència les pràctiques opaques del Consell del PP, ha dit EU.

La pràctica de signar “contractes confidencials” per part de la Generalitat s’ha demostrat com un mitjà per escapar del control de l’oposició, que massa vegades ha hagut d’aconseguir-los per sentències judicials. A banda d’això, ens sembla una burla als ciutadans i ciutadanes del nostre País que es gasten eixos milions mentre es retallen els serveis públics i prestacions socials. 
-