L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Més sobre la sol·licitud d’ofertes feta per l’Ajuntament per llogar un retén de la Policia Local


El passat dia 22 acabava el termini perquè es presentaren ofertes a l’Ajuntament per llogar un local on instal·lar les dependències de la Policia Local. Segons hem sabut, en acabar el termini eren quatre les ofertes presentades, de les quals haurien quedat només dos per a competir pel lloguer. 

De les quatre ofertes presentades, haurien estat eliminades dues que oferien locals en el Polígon del Pla perquè no complirien les ofertes administratives. N’haurien, per tant, quedat altres dues ubicades cadascuna a una punta del poble, en concret una pròxima al Polígon del Pla i l’altra en la zona de Marjaletes.

Són aquests dues propostes les que finalment competiran i pensem que l’oferta econòmica que hagen presentat per ser bastant decisòria, perquè són locals grans, espaiosos i que reuneixen les condicions quan a superfície i demés. Us recordem que l’import màxim que pensa pagar l’Ajuntament son 2.700 euros mensuals, impostos exclosos, que es pot millorar a la baixa. Actualment, i segons la nota aclaratòria que ens va enviar l’empresa MGM, hi ha posat “un preu fix per la estància de tots els vehicles que s’arrosseguen al dipòsit, que en l’actualitat és de 2.737,15 €”

Realment, i en base a aquestes dades, pensem que realment l’Ajuntament el que fa és “un canvi de cromos”, o siga dedicar una quantitat molt semblant a la que paga ara, però amb més millores i serveis, donat que en el local, a més de poder deixar els vehicles que retira la grua, estarà el reten municipal per als 50 agents, amb totes les millors condicions per al seu treball i per a l’atenció administrativa al ciutadà. I en el cas dels vehicles paralitzats, sense haver de fer cap trasllat fora del nucli urbà. En resum, un exemple més que dóna el govern municipal de racionalització de les despeses, i com es poden destinar els mateixos diners i millorar tota la gestió. 

Tal com vam dir en el seu dia, el local ha de tindre una superfície útil mínima interior de 800 m2 per a usos administratiu i magatzem i una superfície exterior com a mínim de 230 m per aparcament i serveis bàsics d’aigua, llum, clavegueram i telèfon. Dins del recinte disposarà de zona coberta i tancada d’estacionament dels vehicles policials (6 cotxes i 4 motos) i una altra zona coberta i tancada per a dipòsit municipal de vehicles que s’emporta la grua i accés per una porta independent de les oficines policials 

També es contempla que tinga taulell de despatx per a atenció als ciutadans; despatx per a agents i oficines de prefectura; despatx d’atenció de víctimes de violència de gènere i menors; i després espai per a taula de treball i reunions per a 10 persones; vestidor, arxiu d’expedients policials; sala multiusos amb capacitat mínima per a 30 persones; un armer en dependència independent i com no vestuari, amb WC i dutxa, separat per sexes, un magatzem per a la senyalització eventual i un WC per a visitants.
-

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, doncs si ens ix per el mateix preu, està molt ben pensat!

Anònim ha dit...

Si ens ix pel mateix preu, esta clar que millor al poble, i com no poden pasar-se del preu tope, molt millor per espai tant interior com exterior el de Marjaletes. Ara, lo de estar a prop de la carretera donar-li 25 punts dona que mal pensar. Que tarda un cotxe patrulla de Marjaletes a la carretera? 10 segons, 20 segons? I sobretot restar 1 punt per metre de llunyania, esta fet a molta mala bava.
No se si es mira sols pel poble o per qui es mira.

Anònim ha dit...

Plec de condicions, periode de presentacio, sistema de baremació, informe de la policia...tonteries dels tècnics de l'Ajuntament. La pròxima vegada es publica a la Cotorra i l'iluminat de torn dona la solució en 5''. Jordi ja saps, tots els supertècnics de l'Ajuntament a tirar de pic i pala, l'unic que fan és complicar les coses, amb tan ximples que son.

Anònim ha dit...

Doncs el del pla, es vora de seguida que és un reté de policia. Per estacionar i fer gestions també millor. I si l'adaptació la té que fer l'ajuntament, el de marjaletes demanarà molta més inversió. Ara si penses que tot està fet a mida, poc importaran estes coses

Anònim ha dit...

Per que el del pla sera millor?
Per estacionar i fer gestions millor?
Si a Marjaletes hi ha doble espai dins i fora per que es millor l'altre? Damunt mes a prop de la gent, zona Colón punt neuràlgic de Tavernes i igual de lluny del Passeig/Ajuntament que del Pla.
A mes m2 de construcció, millor instalacions, no se el que val fer quatre tabics i el mostrador, sembla que alguns volen clavar el fil per la cabota.

Anònim ha dit...

La presencia del edificio, su antigüedad, sus instalaciones interiones y exteriores, su localización por parte de forasteros, ect. etc. reune mas condiciones el de la Comarcal, todo ello a largo plazo.
Ademas no se porque le dais tantas vueltas, el depósito actual lo contrató el Alcalde y nadie se metió con él
Creo que Jordi debería hacer lo mismo, y al que no le parezca bien que le den.

Anònim ha dit...

Llogar es tirar es diners a un pou sense fons , com s, ha fet fins ara : Perque voleu seguir fent el mateix ?

Anònim ha dit...

Molt bona argumentació de l'anonim de les 2:03. O hi ha gent que li afecten els canvis d'hora per a dir estupideses o el nivell del blog ha baixat a mes xabacaneria que el quadern.
Faig memòria de que a l'alcalde anterior clar que ningú es va posar amb ell de tot el que feia, sols que el vam fer fora a les urnes.
Que mediten açò els d'ara.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Normalment tenim molta cura en els comentaris que es publiquen precisament per evitar el que vosté esmenta.
Potser siga per això que el nombre de comentaris ací no és mai "espectacular", sempre en són pocs perquè igual tallem massa.

De tota maners és un joc, el de "xabacaneria" que vosté diu, on no pensem caure. Es pot estar d'acord o no (nosaltres inclosos) amb alguns comentaris publicats, però realmente no en considerem cap dels publicats mereixedor d'eixe qualificatiu.

Anònim ha dit...

S'esta parlant molt de la baremació del local. Algú sap on es pot consultar?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Apartat 10 de:

http://tavernes.es/images/stories/Documents/Contractacio/2013/10octubre/13044%2003%20plec%20de%20tecniques.pdf

Anònim ha dit...

Contestando al anónimo de las 11:33, tengo que decirle que era votante de PP, pero en el tema que nos ocupa tengo la seguridad que los locales del Pla reunen mas condiciones. No obstante, en otros temas estoy en desacuerdo con el gobierno i con la Cotorra por no publicarlo.

Anònim ha dit...

Crec que al pleg li falta un apartat per a valorar les millores que hagueren pogut ser ofertades com, per example, realització de les obres necessàries per a adaptar l’edificació al programa d’usos sol·licitat, plaç més llarc d'alquiler, opció de compra, un plaç de carència fins que s'acaben les obres, oferir una opció de compra, redacció del projecte d'adeqüació del local o que el locla estiga adaptat per minusvalitats.

Anònim ha dit...

Al de les 14:15.
Això de que votares al PP i ara dius textualment que "el depósito actual lo contrató el Alcalde (Manolo)y nadie se metió con él
Creo que Jordi debería hacer lo mismo, y al que no le parezca bien que le den." no casa massa. Gato encerrado, o Cotorra encerrada millor dit, que damunt critiques que no et publiquen i que et deixen dir-ho, canta massa.
No sé qui voleu enganyar si aci, com diu La Cotorra al Quadern també en som sempre els mateixos quatre gats.
Del que diu l'anònim de les 19:12 que n'opines, Cotorra? no val dir que això sols és cosa del govern i/o els tècnics.

Anònim ha dit...

Per què no puntua la superficie del local ofertat?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anonim (1:21 hores) que dius:

1. no casa massa. Gato encerrado, o Cotorra encerrada millor dit,

No sabem això que vol dir. Els comentaris no els fem nosaltres.

2.No sé qui voleu enganyar si aci, com diu La Cotorra al Quadern també en som sempre els mateixos quatre gats.

Nosaltres no hem dit mai això. Se'ns atribueixen moltes coses que no són certes.

3.Del que diu l'anònim de les 19:12 que n'opines, Cotorra?

Una opinió, com tantes.

Veu vosté? Açò es el tipo de comentaris que no aporta res, nomes iniciar un debat esteril (si has dit, que no has dit, i que opines del que opina...) que no te res a vore amb el tema i que normalment ací en la Cotorra tallem. Per tant...

Anònim ha dit...

Aci l'unic que no aportes res sou vosaltres. Quan us interesa defender una postura mira que s'esplaieu, pero quan venen tortes no en voleu saber-ne res.
Que es una opinió mes, diu, tu!
Pero es que et demanen la teua, i fas la de l'estruç.
Ja es veia vindre. Quin periodisme mes agosarat!

La Cotorra de la Vall ha dit...

I nosaltres som lliures o no de donar-la. I com que no som tècnics, no discutim sobre qüestions tècniques.
I sobre periodisme agosarat... si es refereix a que fem un periodisme audaç i atrevit, li agraïm l'elogi.

Anònim ha dit...

Com ara, una pregunta.
Aquest reten va a estar obret 24 hores?
En adjuntament ta me hi hauran guardies?
Aixo no duplica les despesses en personal?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho podem assegurar i per tant... però els guardies de porta estaran en horari d'oficines i sempre que calga per algun acte oficial (plenaris per exemple).
Quan l'Ajuntament estiga tancat la vigilancia de l'edifici estarà assegurada per les video càmeres.

Anònim ha dit...

El tope dels comentaris són 20 per entrada?
Aviseu-ho i no n'enviem més.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, no. No tenim tope.

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja.
No tenim tope diu.
Acaba la frase, no tenim tope per als qui ens interesa.
Se n'haveu botat un parell. Deu d'haver estat un lapsus per "disidents", nova forma d'oblit.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Seria perquè són com aquest, que no aporta res al tema i el seu objectiu no s'adiu per a res al tema.
I aquest el publiquem perquè servesca d'exemple dels comentaris que no s'han d'enviar perque no tenen cap contingut.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Avui era el torn dels sobres de les condicions administratives. Res d'oferta econòmica.