L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 18 d’octubre del 2013

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Patètic, Sr. Vidal, patètic que diga: "El partido del concejal de hacienda, el Sr. Borrás, ha aumentado la deuda”



El regidor Vidal en el plenari en el debat del punt de la sentència

Vaja "perlas" les manifestacions de l’exalcalde, Manolo Vidal, publicades al Levante-EMV i que fan referència a un punt del plenari passat ja contat ací.  Aconsellem de repassar-ho abans d’entrar en matèria per una millor comprensió.


En resum: Manolo Vidal va tramitar com a subvenció allò que era un prèstec, i ho va fer en contra de l’informe d’Intervenció i, suposem, per evitar l'increment del deute de l’Ajuntament, creixent tots els anys amb el govern del PP.

Ara manifesta: “lo hicimos así para que no computara como deuda municipal y ahora lo que han hecho, gracias al partido del concejal de hacienda, el señor Borràs ha sido aumentar más la deuda”. I a continuació “contra mí no hay ninguna sentencia porque ganamos dos” i “Borràs y su partido son unos cracks generando deuda, no necesitan a nadie”.

Patètic, senyor Vidal, patètic. De nou vol enganyar al poble, tergiversant uns fets que es van conéixer en el plenari passat, a pesar del silenci còmplice dels mitjans que li són afins.

Vosté va prendre una decisió il·legal, i tenia l’advertiment i l’informe en contra. Ara la sentencia del TSJ ha fallat en la seua contra i obliga a l’Ajuntament a restituir la legalitat i que eixe milió compute com a préstec i siga deute. Vosté va incrementar en un milió d'euros el deute municipal. Davant fets tan clars i diàfans, el Sr. Vidal culpa al partit del regidor d’Hisenda i diu que el partit del Sr. Borràs aumenta el deute. Esperpèntic, senyor Vidal, esperpèntic.

I diu vosté: “lo hicimos asi para que no computara como deuda municipal”. ¿Realment va ser per això? Parlem clar: vosté va actuar així pel seu interés particular polític, perquè veia com pujava el deute i això volia dir mala gestió econòmica. 

I es va saltar els informes, presumptament perquè no volia donar la imatge de mal gestor, perjudicial en eleccions. I el PP va maquillar la comptabilitat: va cobrar el canon d’aigua potable per anticipat, i els el va llevar a les corporacions futures, fins el 2024. Sense oblidar que va ser el partit de l’augment dels valors cadastrals i de  l’IBI, amb increments de vora el 20% en alguns dels anys entre el 2007 i el 2011, sense que això servira per frenar el deute municipal, cada any més alt.

No ha tingut ossos en la llengua per a dir “Borràs y su partido son unos cracks generando deuda, no necesitan a nadie” quan va ser vosté el culpable de la ruïna municipal. I damunt pensarà que els vallers som xiquets de bolquers i ens ho creurem. Però si tot el món sap que el govern actual de l’Ajuntament estalvia, saneja i reflota el cadàver econòmic que vosté i el PP van deixar d’Ajuntament.

Patètic que diga això la persona que ha dut a la ruïna l’Ajuntament – no anem a repetir les xifres, no volem que ens diguen “cansinos”- pero si recordar-li que va gastar a mans plenes sense tindre, que era el responsable de gestionar un pressupost de 7 milions més d’ingressos que l’actual i va deixar deute a cabassos; que va disposar de les plusvàlues del sector Marenys 2A i així i tot, acabava tots els anys en dèficit pressupostari.

I per últim, ¿com s’atreveix a dir que contra vosté no hi ha cap sentència? Vol dir que la sentència 486 de 19-07-2013 del TSJ valencià (punt 2.2 del plenari passat) se l'ha inventada el govern municipal? I disculpe’ns però vosté sap ben bé que no ha guanyat res: tot el món sap (excepte vosté) que la sentència del TSJ deixa sense efectes les anteriors.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni té vergonya ell ni cap dels que el recolzen. No és un cínic, és un mentider pur i dur, i tot li val per amagar la desgestio que ha fet. Cria gavines i tirat a dormir. Pp=impresentables

Anònim ha dit...

Esque damunt la gent llegira aixo als diaris i seu creuran,una llastima xe...

Víbora ha dit...

Com té vergonya de caminar pel poble un personatge com este señor atacant a un dels gestors que millor han portat la situación de l'ajuntament de Tavernes ? Incomprensible.
Jordi una reprovació al pròxim plenari. Crec que inclús els del seus partit l'atacaran.

Beteta ha dit...

Creo que este señor no ha vivido en Tavernes. Solamente ha vivido de Tavernes. Espero que no haya más.
Jordi no les dejes ni un gramo de iniciativa- No sacaran lo poco que nos queda la dignidad como personas y ciudadanos. Són mentirosos compulsivos.

Anònim ha dit...

Hi ha rèplica? Espere que Jordi i Víctor li donen complida resposta en premsa.Eixe individu es mereix que li ccontesten com cal. A què esperen per a dir-li clarament el mal que li ha fet a este poble? Vinga, a dir-li les veritats una per una, que li van a picar a manolete i la resta de PPtitelles

D'interes general ha dit...

No sé quants diaris es lligen a Tavernes, però des de aci vull fer una crida a tots els "cotorros": A les reunions de col.lectius, als esmorzars dels bars, a les vetlaes falleres, els comentaris de futbol i fins i tot, perquè no, als dinars de familia; fem saber que és realment el PP i Manolo Vidal. De persona a persona, el boca a boca; es una eina per assabentar a Tavernes que és el que ha fet i perquè estem com estem.
Equip de govern, Psoe-Bloc, no es deixeu menjar la moral. Es posible que ells siguen més, (estomacs agraïts hi han molt) però vosaltres teniu la raó. Anim Jordi i Victor que no pugen en vosaltres.

Anònim ha dit...

Com es pot ser tan rementiros?? Tota la legislatura diguent mentires i escampant m... inexistent.

Anònim ha dit...

Es el PP que hem tingut molts anys.. i es el que Tavernes va triar. Bé que ho estem pagant.

Anònim ha dit...

Este mati hem sabut que el PP te un imputat mes pel cas Gurtel. Exconsell de sanitat, el tal Cervera...I ja van quans??? I jo pregunte, no tenen vergonya esta gent del PP de pertanyer a un partit corrupte, podrit per dins i per fora, que mes be pareix una mafia??? O es que son i penseu com ells?? Entre gurtel, brugal, emarsa, aeroports, fabra i la loteria, noos i urdangarin i els que em deixe... Estan tots tocats per la justicia. La mitat de les Corts imputats, la setmana pasa el finançament presuntament ilegal de les eleccions i del partit en molts actes, i un llarg etc. que resulta una vergonya, una burla a la societat, un destarifo i on deurien estar tots en la carcel! Que sen vagen i tornen els diners!