L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Els equips seniors del CB Bàsquet Tavernes estrena la lliga amb sengles victòries

Els dos equips seniors del CB Tavernes han iniciat la lliga regular i els dos ho han fet en  casa, on han eixit vencedors.
 
Una imatge del partit del senior B contra el Contestano
El senior B jugava a les 5 de la vesprada contra el Iris Contestano y ha guanyat pel resultat final de 71-55. El partit ha estat completament dominat pels vallers que en el mig temps ja havien aconseguit vora 50 punts, amb la qual cosa el tercer i quart temps no ha apretat l’accelerador i simplement s’han dedicat a mantindre l’avantatge aconseguit.

Imatge del partit CB Tavernes A contra el Moncada A
El senior A, de nom “Platja de Tavernes” pel patrocini, jugava a les 8 de la vesprada, en un horari al qual no s'està l'aficció massa acostumada, i contra un dels equips que es comentava s’ha format per a ser campions: el CB Moncada A.

El resultat final ha estat de 65-57 a favor dels vallers. El partit començava dominant-lo el Tavernes però a partir del tercer quart, i per les moltes pèrdues de baló dels negrets, ha començat a remuntar el CB Moncada encara que el resultat final no ha estat mai en perill.

Un inici afortunat de la lliga dels dos equips seniors del poble als quals desitgem tota la sort del món el campionat que s’inicia.
-