L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Vall Digna Brass Band actua avui dissabte a les 8 de la vesprada a la Casa de la Cultura de TavernesLa Vall Digna Brass Band en un concert a Ador
Vall Digna Brass Band és un grup com molts dels als Estats Units d’Amèrica, Regne Unit, Alemanya i altres països del centre d’Europa, però no a Espanya. Està format pels instruments de vent i metall que podem observar en les nostres bandes: trompeta, trompa, trombó tenor, trombó baix, bombardí, tuba baixa i tuba contrabaixa. També bateria, xilòfon i guitarra baixa.

Els veïns de Tavernes podran gaudir del concert de Vall Digna Brass Band, una banda que va nàixer arran de les audicions dels alumnes de l’Escola de Música de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Barx, que fan música de cambra en quartets, quintets i altres agrupacions reduïdes.

Inicialment va prendre el nom de Brass Ensemble Barx (2006) però amb la incorporació al grup de nous músics i de nous instruments, va adoptar el nom actual. De fet hi participen músics de localitats de moltes comarques, cas de la Safor, la Ribera o la Vall d’Albaida, per exemple, però majorment de la nostra Valldigna.

El nivell musical dels integrants va des de estudiants de grau mitjà o superior fins als titulats en grau superior. L’objectiu de Vall Digna Brass Band és promocionar els instruments de vent metall i fomentar l’intercanvi d’experiències musicals entre els seus components. Els arranjaments de les peces a interpretar són obra del director del grup, Fernando J. Chorro Plancha.

Cal indicar que en el concert col·laboren Florencio Monsálvez Climent (professor superior de trompeta), Sergio Soler Pérez (professor superior de trombó), Salvador Pellicer Falcó (trombó baix de l’Orquestra Municipal de Valencia), Vicent Llopis Gimeno (professor de trompa en el Conservatori d’Ontinyent), Alfonso Mansanet Serrano (tuba de la Banda Municipal d’Albacete), David Llàcer Sirerol (tuba de l’Orquestra Municipal de València) i José San Roque Mollà (professor de percussió en el Conservatori de Cullera).
-