L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 14 d’octubre del 2013

El corredor solidari Víctor Cerdà arriba a Tavernes dins del recorregut de 1.800 kilòmetres per 266 municipis amb l’objectiu d’ajudar a la Federació Espanyola de Malalties Rares


 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha rebut el corredor Víctor Cerdà, que realitza una prova esportiva d’ultradistància, “El Camí Salidari” que mai s’havia dut a cap a València i amb un marcat caràcter solidari.

Jordi Joan ha lliurat a la porta de l’Ajuntament un certificat del seu pas per Tavernes al corredor de Vallada, brigadista forestal, que recorre els 266 municipis de la “província” de València amb l’objectiu d’ajudar a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER). . 
 
El corredor té marcat com a objectiu ajudar la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER www.enfermedades-raras.org). Aquest repte està patrocinat per la Diputació de València i es va iniciar el 17 de setembre i conclou el pròxim dissabte 19 d’octubre. 
 

Víctor Cerdá afirma que corre principalment per continuar la seua lluita personal contra una de les majors xancres de la societat: les drogues, una mala experiència per la qual va passat i també ho fa per demostrar a la gent que diu “no puc” i als joves que amb sacrifici i motivació es pot arribar on un vol i es pot aconseguir allò que es proposen.

Des de fa tres anys corre per donar a conéixer una malaltia minoritària que afecta un xiqueta que estima: la síndrome de Rett.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'hem pogut veure correr per el carrer La Barca aquest matí, i ara se per que. Esta bé correr per a fer front als problemes en lloc de fugir d'ells.