L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 6 d’octubre del 2013

Diners públics & negocis privats: La Generalitat del PP inverteix 30 milions en la Universitat Internacional de València (VIU) i ara la ven a Planeta per 4milions




El grup Planeta pagarà 4 milions d'euros per la compra de la Universitat Internacional de València (VIU), i es compromés a una inversió de 17,8 milions en successius exercicis per la posada en funcionament i demés.
Europa Press, d’on hem vist la noticia, indica que, segons les fonts consultades, el Consell del PP ha invertit des de la creació de la VIU, en el 2008, al voltant de 30 milions, mentre el preu de venda es de 4 milions. Eixa operació de venda suposarà l'establiment d'una societat limitada on Planeta controlarà el 70% i la Generalitat Valenciana mantindrà el 30%.

L'acte d'obertura de l'oferta econòmica va tindre lloc el passat divendres i ara s'ha de passar per la Mesa de contractació per a fer efectiva l'adjudicació.

I com hi ha justificació per a tot, la institució acadèmica ha recalcat la importància que Planeta s'interesse per la VIU perquè com a grup empresarial donarà viabilitat i impulsarà la universitat internacional. També han assenyalat que això suposa un estalvi per a la Generalitat.

No volem dir res més. Cadascú que es faça la seua composició i pense el que vulga. La cosa ens ha recordat a la compra de Valmor Sport, l'empresa que fins fa poc gestionava el Gran Premi de Formula,  per un euro i va assumir fer-se càrrec dels deute que tenia 23'87. Precisament la setmana passada, el PP rebutjava en les Corts  Valencianes la creació d'una comissió d'investigació 23,87 millones de euros.

-