L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 16 d’octubre del 2013

ACUDE (associació d'ajuda als cuidadors de persones depenents, malats i familiars) celebra avui una xerrada informativa


L'associació d'ajuda als cuidadors de persones depenents, malats i familiars(ACUDE) celebra avui, a la Llar del Jubilat i a partir de les 6 de la vesprada una xarrada informativa sobre els objectius de l’entitat.

Les finalitat d’ACUDE són donar suport psicològic, legal, social i econòmic a les persones majors i depenents, aixi com informació i formació als cuidadors i familiars, tot oferint activitats adequades a les necessitats dels seus associats (activitats ocupacionals, rehabilitadores i d'oçi per a majors).

També és promoure la sensibilització ciutadana respecte a la problemàtica que envolta als dependents; crear grups de auto-ajuda per a familiars i gestionar l'arreplegada i distribució d'ajudes tècniques (cadires de rodes, caminadors, llits articulats, etc.) . 

Finalment també es preocupen d’atendre malalts i familiars de tot tipus de demències i malatíes degeneratives (Alzehimer, Parkindson, etc.) .
-