L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 8 d’octubre del 2013

El govern valencià del PP deu 37 milions a les residències de la tercera edat.



El govern valencià del PP, a més que deu 37 milions a les residències de la tercera edat, ens ha posat a la cua en el pagament i som  l'autonomia que paga amb major retard, entre 9 i 12 mesos.

Les residències de la tercera edat del territori valencià travessen una situació insostenible pel retard de la Generalitat en abonar els 37 milions de deute. El retard ara es porta des del novembre de 2012, segons fonts de les empreses afectades.

La situació  afecta més de 1.800 treballadors i pot tenir conseqüències en l'atenció als 3.000 usuaris d'aquestes residències. Sobre el retard entre 9 i 12 mesos amb que paga el govern del PP cal dir que la mitjana nacional se situa en menys de tres mesos.

L’oposició en les Corts Valencianes ha criticat la situació, i així el síndic socialista Antonio Torres, recordava que dins del conjunt d'empreses que gestionen les residències de la tercera edat, unes cobren en tres o quatre mesos i unes altres pateixen retards de vora un any sense cobrar.
-