L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 29 d’octubre del 2013

La regidoria de Serveis Públics ha establit horaris especials per Tots Sants. El grup Escolta Valldigna col·labora un any més amb els veïns necessitats.


 
El pròxim divendres sóm a 1 de novembre, dia de Tots Sants, una data en què tradicionalment es recorda als familiars i amics difunts, i la tradició mana de posar flors a les seues tombres.

La Regidoria de Serveis Públics per tal de facilitar als veïns la tasca d'arreglar els nínxols ha disposat uns horaris especials per a facilitar als veïns les faenes. Demà dimecres, 30 d'octubre, l'horari serà el comprés entre les 8 del matí i les 9 de la nit i el dijous dia 31 entre les 8 i les 12 de la nit.

El divendres, 1 de novembre, l'horari especial del Cementeri Municipal serà de 8 del matí a 9 de la nit. Finalment, el dissabte 2 de novembre, dia de les Ànimes, l'horari especial del cementeri serà des de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada. El dissabte a les 10 del matí se celebrarà la missa dels difunts en el cementeri mateix.

Un any més, els veïns amb dificultats per a arreglar els nínxols tindran l'ajuda dels voluntaris del Grup Escolta Valldigna, que col·laboraran a l’hora de dipositar les flors als familiars difunts els dimecres 30 i el dijous 31 d'octubre per la vesprada.

L’Ajuntament ha recordat als veïns que el dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, no es permetrà l'entrada de flors al cementeri. Si que es poden portar jardineres arreglades.
-