L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

divendres, 25 d’octubre del 2013

Ruta Ciclo-Turistica per la Valldigna demà dissabte


Demà dissabte el Grup de Muntanya ha programat una Ruta Ciclo-turística per la Valldigna i els seus voltants amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de Tavernes. El recorregut és d'uns 20Kms aproximadament (dificultat mitjana) i l'eixida serà a les 8:30h del matí des de la porta de l'ajuntament de Tavernes.

Aquestes rutes tenen la finalitat de promocionar turísticament la nostra comarca i difondre l’ús de la bicicleta com a mitja de transport. Des del GMValldigna es treballa per mostrar el patrimoni natural i cultural de la Valldigna a tots els ciutadans de la comarca, com també, als turistes que s'acosten a gaudir del nostre territori.

Previ inscripció: l'organització compta amb una assegurança d'accidents per als participants! Els menors d'edat han d'anar acompanyats!
-