L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.239
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 25.269

dijous, 17 d’octubre de 2013

L’Ajuntament de Tavernes millora l’espai situat al costat de l’entrada del Calvari.




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni i els arquitectes municipals han visitat la zona ubicada al costat de l’entrada del Calvari per a comprovar com han quedat les obres que s’hi ha efectuat. 


Allí s’han habilitat noves places d’aparcament de vehicles, amb espai per a persones discapacitades, alhora que s’ha ampliat la vorera i s’ha millorat l’entorn de la zona. Pròximament, segons anuncia el web municipal, començaran les a l’espai de jocs infantils.
-
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Una actuació molt desafortunada. Ahir precisamente vaig passar per allí i em va cridar l’atenció. Abans hi havia una vorera ampla junt al mur del Calvari, amb una generosa jardinera i una zona de jocs per als xiquets, tot el conjunt era com una xicoteta placeta. Em semblava una sol.lució respectuosa i adequada junt al mur d’este espai verd i singular que es el Calvari i a més crec que tenia el seu encant. Ara veig que han recurtat eixa ampla vorera carregant-se la jardinera per a fer més places d’aparcament per a cotxes. Resultat, una vorera normal amb cotxes aparcats junt al mur del Calvari i reduïnt la zona peatonal a la mínima expresión i deixant la zona de jocs arrinconada junt als cotxes. Sens dubte això no es millorar l’entorn i demostra una greu falta de sensibilitat urbana.

Anònim ha dit...

Sobre gustos no cal discusions i cada u que pense el que vullga.
Tu dius que vas passar ahir i jo passe tots els dies des de fa anys i recorde un jardi abandonat, ple de bruticia i tot desfet per molt que el netejaren, els xiquets es dedicaven a trencar-ho to, el pipican que hi havia desfet i una zona completament degradada.

Anònim ha dit...

Cal educació i manteniment, no sols fer obra.

Anònim ha dit...

Bé, però que este espai urbà de carácter peatonal junt a les escales del Calvari i que estava degradat pel seu mal ús, per la falta de manteniment o segur que per totes dues causes al mateix temps haja sigut reconvertit en una zona d’aparcament de cotxes, sincerament no crec que haja sigut la millor sol.lució.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord.

EEiF ha dit...

Això dels aparcaments per a cotxes de segur que entra dins del Pla de Mobilitat Sostenible.