L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 24 d’octubre del 2013

Tavernes ha celebrat avui la col·lectra contra la malaltia del càncer.

Els voluntaris de l’Associació de la Junta Local de Tavernes han efectuat aquest matí la tradicional col·lecta per a recaptar fons en la lluita contra aquesta malaltia. 

Els voluntaris i col·laboradors han participat amb la seua presidenta, Encarnita Carrión, en la jornada. En total s'han parat 7 taules distribuïdes en diferents punts de la ciutat, com ara la plaça Major, el passeig del País Valencià, la Gran Via de les Germanies, Dr. Fleming i davant l’ambulatori... per efectuar una recaptació entre les 9 i les 13 hores. 

Els fons de la postulació aportaran el granet d’arena per a continuar donant suport a totes les investigacions que lluiten per a trobar una solució que pose fi a la malaltia. L’alcalde de Tavernes i diferents regidors de la corporació municipal han participat també en aquesta col·lecta contra el càncer.
Foto i informació basada en web municipal
-