L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 8 d’octubre del 2013

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, convida i anima als veïns a participar de la celebració del 9 d’octubre



Una imatge dels actes del passat 2012


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha animat als ciutadans de Tavernes a sumar-se a les activitats que l’Ajuntament ha programat amb motiu del 9 d’octubre, els dia dels valencians.
L'Ajuntament de Tavernes es suma un any més a la celebració del 9 d'octubre. Volem donar una gran importància al dia de tots els valencians, la data que representa el nostre naixement com a poble. Per a celebrar-lo hem organitzat diferents tipus d'actes oberts a tots els veïns amb l'objectiu que siguen partícips de l'emotivitat i la importància que té eixe dia”.

Jordi Joan ha fet una crida “com a alcalde de la ciutat a tots els vallers i valleres perquè participem activament en als actes que hem preparat per a celebrar el nostre dia, el dia dels valencians i valencianes". 
Actes previstos

El dimarts 8 d’octubre les activitats comencen a les 20 hores amb la inauguració de l’exposició i lliurament dels premis del ral·li fotogràfic celebrat en les passades Festes Majors, que tindrà lloc en la Casa de la Cultura. Un poc més tard, a les 21:30 hores i en el local de la Societat Instructiva Unió Musical, la Banda Simfònica SIUM realitzarà el concert que fins ara feien el matí del 9 d’octubre. 
Arribats a les 23:30 hores, el multiusos del Vergeret acollirà el concert dels grup local Lavadora Blues Tributo a Ilegales, el grup Benimaclet Klub Ska (BKS) i per a acabar, DJ Sr. La-Rock-A.

El dimecres 9 d’octubre estarà marcat per l’acte institucional en el saló de plens municipal a les 10:30 hores. Els portaveus dels grups municipals, Compromís-Bloc, PSPV i PP, llegiran els seus manifests preparats especialment per a commemorar la festivitat de tots els valencians. Es tracta d’un acte obert als veïns que compta amb la presència de les diferents associacions, entitats locals i representants del món educatiu, esportiu, social i cultural de la localitat.

A les 12 hores, en la plaça Major, els veïns podran gaudir de la dansada que un any més oferirà el Grup de Balls Populars de Tavernes. Així mateix, en el passeig del País Valencià s’iniciaran una sèrie d’activitats d’animació infantil a càrrec de Globus Teatre, que duraran fins a les 14 hores, que acomiadaran els actes preparats per a commemorar el 9 d’octubre. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No estamos para muchas celebraciones. Tavernes de la Valldigna sube 102 parados más en septiembre y ya tiene 2.187 demandantes de empleo.

Anònim ha dit...

Al País Valencia hi ha molts i mots més, estem els més endeutats de totes les autonomies, estem en el furgó cua de sanitat, educació, atenció als dependents, millores socials i segur, segur, que se celebrara com si estiguerem en el regne de Xauxa.

Si el PP fera el que cal fer i fera polítiques d'ocupació a la Generalitat i a l'Estat ells que tenen les competencies i el poder, potser que la desocupació a Tavernes i al País Valencià no seria la que és.

¿Però no estavem en la millor terra del món i erem l'enveja de la resta d'Espanya i el model a seguir, en paraules de Camps refrendades per Rajoy i va poques dies per Fabra, com a projectes de futur?

Anònim ha dit...

PP = miseria