L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 29 d’octubre del 2013

La falla la Dula ja compta amb un nou casal




La falla la Dula ha inaugurat el nou casal en el transcurs d’un acte que va congregar un nombros grup de fallers i amics  que s’hi van voler sumar a l’esdeveniment.

La inauguració va comptar amb la presència de les fallers majors i infantil del 2013 i 2014. Així, Cecília Juan Ferrando, com a la  fallera major 2013 i Ainoa Sala Servà, com a fallera major infantil 2013, i també Sònia Garcia i Garcia, com a  fallera major del 2014 i Mònica Salinas Bosch, fallera major Infantil 2014, conjuntament inauguraren el casal acompanyades pels dos presidents, Carlos Torres i Fillol i Vicent Enguix i Brines, major i infantil respectivament.

La fotografía de Kefoto ens mostra el moment d’inaugurar el casal i sobre tot l’obertura de les portes, de bat a bat,  convidant a  tots els fallers i falleres de Tavernes i amics en general a visitar-lo.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vixca la Falla la Dula!!!

Anònim ha dit...

Viscaaaaaa......gracoes a tots els que ens vareu acompanyar en un dia en que el desig de tindre un casal com els fallers de la Dula mereixen es feu realitat per fi.Ara si en marxa i a tope cap a les falles de 2014.vos esperem!!