L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 9 d’octubre del 2013

ACTES 9 D'OCTUBRE: La Banda Simfònica de la SIUM celebra el "9 d'Octubre"

Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes
La Banda Sinfònica de la Societat Instructiva Musical va celebrar ahir el tradicional concert commemoratiu del 9 d’octubre a l’auditori de la seu social, moment que arreplega la fotografia (feu clic damunt per ampliar).



La formació, dirigida per Carlos Revert, va oferir a l’escàs públic que hi va assistir l’audició de les obres “Encuentros” de J.R. Pascual Vilaplana, “Andante” i “Polonesa” de Juan Cantó Francés, “Portraits of Spain” de Teodoro Aparicio i “The Valencian Widow” d’Aram Khachaturian en els seus cinc moviments complets.


Les autoritats en el concert

El concert va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Jordi Joan, i regidors del nostre consistori.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esta clar que ni l'hora ni el dia eren els millors.

Per què no fer el concert el dia 9 d'octubre desprès de l'acte institucional i dels Balls Populars?

Dona pena vore els regidors i a uns pocs familiars en el concert. Hi ha mès musics que espectadors.