L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 d’octubre del 2013

L'Associació ACUDE de familiars, amics i malalts depenents es presenta ahir a Tavernes




L’Associació ACUDE es va presentar ahir en un acte que va reunir sobre les 40 persones en la Llar dels Jubilats. La presidenta Paqui Romero i Silvia Escrihuela, professional del camp d’assistència social, van explicar els objectius de l’associació, remarcant la necessitat d’ajudar-se els uns amb els altres per tal de donar respostes a una situació que moltes famílies veuen insostenible per la falta d’ajudes. En aquest context, i encara que no es va insistir massa, es va parlar de la situació dels depenents, molt oblidats per la Generalitat a l’hora dels recursos i ajudes.

Els parlaments van insistir en la necessitat de l’associació d’aconseguir implicar gent que està en situació d’atenció a persones dependents, indicat que l’acció de fer-se socis per la quota de 25 euros a l’any és una gran ajuda, sense deixar de banda els col·laboradors que de manera altruista puguen recolzar tasques com tallers o el projecte de futur de poder obrir un centre de dia que atenga les necessitats de la Valldigna.


Per acabar es va obrir un torn obert de preguntes per als assistents on es va parlar d’alguna casuística personal però quedava clar que és un camí que serà llarg però que cal començar a fer i la societat ha d’implicar-se perquè, al cap i a la fi, tots podem necessitar el dia de demà l’ajuda i serveis d’una associació com ACUDE.
-