L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Un altre alt càrrec del PP valencià encausat per la Justícia. I en van.... ¿quants en van?



La cosa no és que tinga massa novetat dins del que estem acostumats els valencians a vore, però ahir el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià va encausar l'ex-conseller de Sanitat Manuel Cervera (PP) per irregularitats en un contracte amb l'empresa Orange Market i altres dues relacionades amb la trama "Gürtel" i el finançament il·legal del PP'.  L’alt dirigent del PP, segons ha confirmat el TSJ valencià, està citat en qualitat d'encausat. 


L’encausament s'ha efectuat arran d’una investigació demanada per la fiscalia i de les declaracions als antics directors generals de Farmàcia i Productes Sanitaris, Assistència Sanitària, Qualitat i atenció al pacient i de l'Agència Valenciana de la Salut. La investigació indica que el contracte s'hauria dividit en quatre menors amb càrrec a diferents departaments de la conselleria de Sanitat i que es varen adjudicar a empreses de la 'Gürtel'. 
-
-