L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 8 d’octubre del 2013

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, programa un concert aquesta nit amb motiu del 9 d'octubre




La regidoria de Joventut de l'Ajuntament, dirigida pel regidor Josep Llatzer, ha programat per a la nit d’avui, i dins dels actes programats amb motiu del 9’doctubre, Dia dels Valencians, un concert en el pavelló d’usos múltiples del Camp del Vergeret.


A partir de les 23’30 de la nit s’ha anunciat l’actuació del grup valler Lavadora Blues (Tribut a Ilegales), com a representant local en un concert que compta amb la presència de BKS (Benimaclet Klub Ska), banda de ska-reggae integrada per membres de La Gossa Sorda, Aspencat i Obrint Pas i, per tancar la nit, punxarà el DJ Sr.La-Rock-A.


 El grup BKS va nàixer al barri de Benimaclet (València, L'Horta Nord) a finals de 2008 com una iniciativa d'un grup d'amics músics que havien compartit escenaris durant anys. Musicalment la BKS es caracteritza per compaginar versions de grups classics d'ska (Specials, Skatalites...) amb temes de bandes més contemporànies i properes, com ara Malarians o Skalariak. Alhora, BKS també toca temes de sempre, passats pel filtre de l'ska, el reagge o el dub.


La BKS són: Bolu a la bateria, Piti al baix, Pasqu al teclat i programació, Arnau a la guitarra, Albert a la trompeta, Abel al saxo i Marcos al trombó. Bolu i Arnau son membres de La Gossa Sorda, Pasqu és membre d'Aspencat, i Marcos i Albert son la secció de vents d'Obrint Pas. Piti ha sigut baixista d'Obrint Pas durant 12 anys, i més tard de Soul Atac. Aixì doncs els membres de BKS son músics experimentats que ara llançen aquest nou projecte per tal de refrescar l'escena alternativa.



-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que tots els grups deurien de ser de musica en valencia per ser la data que es pero bueno es el cartel es interesant

Anònim ha dit...

Sort que s'ha canviat al Vergeret que està cobert.

Anònim ha dit...

Si un encert més de la regidoria de Joventut, a pesar de que alguns han criticat que no es fera a la plaça. El negoci és el negoci.
No es poden fer previsions d'actes a l'aire lliure a partir de setembre i durant la tardor. Està massa demostrat: sempre hi ha perill de pluja.
Un encert, Sr. Llacer haver canviat la ubicació.

Anònim ha dit...

Lavadora Blues (Tribut a Ilegales) és un bon grup i del poble però no entenc perquè el 9 d'octubre estiga un grup que canta en castellà.

Anònim ha dit...

I que si canta en castellà? No es oficial també? No son del poble.
No son tan sectaris com el PP que nomes ho faria en castellà.

Anònim ha dit...

Llatzer?