L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

diumenge, 6 d’octubre del 2013

Ahir dissabte es va celebrar el Campionat Autonòmic de Dificultat a la nostra ciutatEls vencedors absoluts amb l'alcalde que va lliurar els trofeus
Els resultats del Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat celebrat avui a Tavernes ha donat els següents resultats:

Absoluta Masculina: Jesús Gomis Garcia, Carlo Puche Mostazo i Miguel Murillo Company de Valencia.
Femenina Absoluta: Sonia Barranca Sanchís, Raquel Diez Ramires i Camilla Mirauto.
Femenina Sub 16: Cristi Robles Aniorte
Femenina Sub 18: Rocio Martínez Montes
Masculino Sub 16: Pablo García Azorín
Masculino Sub 18:Abel Sendra Vicent.


L'alcalde i els presidents de la Federació i del Centre Excursionista
Els trofeus han estat entregats per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el president de la Federació Francisco Dura i  el president del Centre Excursionista Vicent Felis, comptant també amb la presència de diversos regidors del govern municipal. 

Retrat de familia dels guanyadors amb l'alcalde i regidors
 A destacar una bona assistència de públic, que ha seguit amb interés les proves, i sobre tot una perfecta organització del Centre Excursionista, un treball que han reconegut els participants i directius de la Federació. Aquest és el segon any que el club organitza un campionat d'escalada de dificultat, però és el primer a nivell autonòmic. 
-