L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 11 d’octubre del 2013

Joan Baldoví (Compromís) al ministre Wert (PP): "Educar és el contrari d'imposar"

El diputat de Compromís explica l'oposició del seu grup a la LOMQE, una llei que afirma que naix morta, ja que hi ha el compromís de tots els partits, excepte el PP, de derogar-la només canvie el govern i compta, a més, amb l'oposició de tota la comunitat educativa.

En aquest sentit, Baldoví explica al ministre que educar no és imposar i cita la "Escolaica" de Cullera, que va nàixer fa més de cent anys amb el propòsit de modernitzar l'educació, just el camí invers que porta aquest ministre. Finalment, acaba amb unes paraules d'Unamuno: "venceréis, pero no convenceréis".

Pensem que en allò referent a educació, no es pot dir més i més clar en uns minuts. 

-