L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Tavernes millora la seguretat i visibilitat en l'entrada de la població

L’Ajuntament de Tavernes ha realitzat actuacions de poda dels arbres de l’entrada de la ciutat per millorar la seguretat viària de vehicles i vianants. 
La setmana passada es van iniciar els treballs a càrrec de l'empresa especialitzada de poda, Climacor, assistida per la brigada municipal en les faenes de recollida de branques, transport i gestió de residus, mentre que el control de trànsit ha estat coordinat quant ha estat necessari per la Policia Local, encara que s'ha procurat al màxim no destorbar el pas de vehicles i vianants per l'Avinguda de Germanies. La Diputació ha donat una subvenció de 2.500 euros d'ajuda per fer els treballs.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha indicat que “s’ha actuat en la zona de la "Bien Pagà" per demanda veïnal i molt especialment per a millorar la seguretat i la visibilitat de la zona, ja que, a causa de la grandària dels arbres, podria presentar problemes de seguretat en episodis de pluges i vents forts”.


-

3 comentaris:

Qui no corre, vola. ha dit...

Es diu pel poble que han donat la feina a dit a algun valler que, sense pegar brot ho ha subcontractat a una empresa de fora.
Tant de bò que la feina es faja a la Bienpagà!!

Anònim ha dit...

Millora de la visibilitat?? Serà per als que viuen a una part i altra de la carretera que ara es poden vore per la finestra.

Anònim ha dit...

Parla amb els camioners i conductors d'autobusos i vehicles alts i després escriu tonteries com la que has escrit.